پیش بینی قیمت طلا و سکه (چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴)| کاهش قیمت ادامه دارد؟ پیش بینی بورس (چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴)| تاثیر مثبت اخبار سیاسی استاندار خراسان رضوی: وظیفه دولت تسهیل امور، رفع موانع و توسعه استان است قیمت سیب‌زمینی در بازار به تدریج کاهش می‌یابد قیمت امروز خودرو‌های خارجی در مسیر ریزش (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | سراتو ۹۰ میلیون تومان ارزانتر شد تداوم روند ریزش قیمت خودرو‌های داخلی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | افت ۲۱ میلیونی شاهین بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرائم عدم صدور صورتحساب الکترونیکی پزشکانی که از دستگاه کارتخوان استفاده کرده‌اند عراقچی در الجزایر: اگر طرف آمریکایی با اراده واقعی به عمان بیاید، حتماً به نتیجه خواهیم رسید آخرین وضعیت ذخیره آب در سد‌های اطراف مشهد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) شکاف دستمزد و قیمت مسکن انتظار برای خرید ۵۰ متر خانه را ۵۰ ساله کرد بازار خودرو در سال جدید همچنان بدون مشتری (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) سیگنال مثبت مذاکرات به بازار سرمایه مخابره شد | جهش حدود ۶۰ هزار واحدی شاخص بورس (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) هشدار برای کاهش راندمان تولید فولاد کشور | درخواست وزیر صمت برای حمایت برق رسانی در صنعت فولاد ریزش ۱۱ میلیونی قیمت سکه در مشهد | هر گرم طلای ۱۸ عیار حدود ۶۰۰ هزار تومان ارزانتر شد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) حذف ۴۰ درصد از مهارت‌های فعلی بازار کار تا ۵ سال آینده سقوط دلار به زیر کانال ۱۰۰ هزار تومان (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) شوک خبر مذاکرات ایران و آمریکا به بازار طلا و سکه | ریزش طلا تا ۷.۲ میلیون تومان (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: مطالعات ایجاد پنجمین منطقه ویژه اقتصادی استان به پایان رسیده است ممنوعیت صادرات خرما لغو شد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) صنعت، تشنه سرمایه‌گذاری بر تولید | گفت‌وگوی اختصاصی شهرآرانیوز با رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی قیمت طلای جهانی امروز (سه شنبه، ۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | طلای جهانی به مسیر افزایشی برگشت درباره نقش بازار سرمایه در تحقق شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید» | سهم بورس از هدایت سرمایه افزایش ۸۰ درصدی سهم شهرداریها، دهیاری‌ها و فرمانداری‌های خراسان رضوی ترفند‌ فروشگاه‌ها برای تخلف و دور زدن طرح کالابرگ | چند نکته برای خرید با کالا برگ خودروسازان ۳۱ درصد از برنامه تولید خود در سال ۱۴۰۳ را محقق نکردند کالابرگ الکترونیکی از فردا (چهارشنبه، ۲۰ فروردین ۱۴۰۴) شارژ می‌شود نرخنامه قیمت میوه و تره‌بار در مشهد به صورت عمده فروشی اعلام شد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | بادمجان چند؟ جزئیات تغییرات دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد | احتمال ترمیم حق مسکن کارگران وجود دارد؟ ریزش شبانه نرخ تتر (۱۹ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

معرفی ۱۳۲ متهم جرائم اداری به مراجع قضایی در خراسان رضوی | امسال درآمد مالیاتی استان به ۲۲ هزار میلیارد تومان می‌رسد+ فیلم

  • کد خبر: ۱۷۲۴۸۲
  • ۱۲ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۷
  • ۱
معرفی ۱۳۲ متهم جرائم اداری به مراجع قضایی در خراسان رضوی | امسال درآمد مالیاتی استان به ۲۲ هزار میلیارد تومان می‌رسد+ فیلم
رئیس منطقه ۲ سازمان بازرسی کل کشور و بازرس کل خراسان رضوی گفت: استان در حالی که ۳۷۰۰ میلیارد تومان مالیات را در سال ۱۳۹۸ به ثبت رسانده بود، این رقم در سال ۱۴۰۱ به ۱۵ هزار میلیارد تومان رسید و پیش‌بینی ما نیز این است که تا پایان سال جاری به ۲۲ هزار میلیارد تومان برسد.

به گزارش شهرآرانیوز، نشست خبری حجت‌الاسلام موسی فتوحی صبح امروز با حضور جمعی از اصحاب رسانه به میزبانی این اداره کل برگزار شد.

فعالیت ۶۰ هیات بازرسی در استان

وی در این جلسه با بیان اینکه وظیفه سازمان بازرسی کل کشور منحصر بر نظارت بر حسن جریان امور و نظارت بر اجرای قانون است، اظهار کرد: برحسب آنچه در سازمان و منطقه اولویت‌بندی می‌شود، موضوعات نظارت و بازرسی در کل استان محدود به ۶۰ عنوان و سرفصل خاص است که در این عرصه‌ها، اداره‌کل منطقه‌ای در قالب ۶۰ هیات بازرسی متمرکز هستند تا کار نظارت را به صورت مساله‌محور مد نظر قرار دهند.

رئیس منطقه ۲ سازمان بازرسی کل کشور افزود: ماحصل این نظارت نیز گزارشاتی است که یا در قالب اطلاعات کیفری به مراجع قضایی ارسال و یا در قالب گزارش‌های تخلف و اصلاحی به نهاد‌های قضایی ابلاغ می‌شود. البته برخی گزارش‌های نظارتی هم هست که به صورت اختصاصی تنظیم می‌شود تا پس از ارسال به دیوان عدالت اداری، زمینه رسیدگی به تخلفات را فراهم کند.

شهرداری، بانک‌‎ها و بیمه‌‎‌ها در صدر نهاد‌های پرتخلف

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته ۲۹۸ فقره گزارش تنظیم و در مراجع مختلف مورد رسیدگی قرار گرفت. براساس این تعداد ۹۳۹ پیشنهاد اصلاحی هم به دستگاه‌های اجرایی استان ارسال و بالغ بر ۱۳۲ متهم به مراکز قضایی و رسیدگی به جرایم اداری معرفی شده‌اند که از این میان، از مدیرکل گرفته تا معاونان، مدیران شهرستانی و مسئولان دیگر برای رسیدگی معرفی شده‌اند. همچنین ۵۸ نفر از این تعداد با محکومیت قطعی مواجه شده‌اند و بقیه پرونده‌ها همچنان در مسیر رسیدگی قرار دارند. در حوزه سازمان‎ها نیز شهرداری‎ها در صدر پرتخلف‎ترین سازمان‎های دولتی قرار دارند و پس از آن، عمده شکایت‎ها مربوط به دانشگاه‎های علوم پزشکی است. پس از این هم آموزش و پرورش، بیمه و بانک‎ها در ردیف‎‌های بعدی قرار دارند.

فتوحی ضمن تأکید بر ضرورت رسیدگی پیشگیرانه به چالش‌های حقوقی قضایی در استان گفت: منطقه ۲ سازمان بازرسی کل کشور مشتمل بر استان‌های شرقی کشور یعنی گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان است و در این استان‌ها در سال گذشته ۲۸۱ گزارش پیشگیرانه با محوریت هشدار به مدیران برای جلوگیری از بروز جرم و تخلف تنظیم شده است.

وی خاطرنشان کرد: سازمان بازرسی در زمینه مصرف اعتبارات اعم از بودجه‌های هزینه‌ای و سرمایه‌ای تمرکز ویژه‌ای دارد تا تخطی از قانون کمتر صورت گیرد، زیرا خراسان رضوی از استان‌هایی است که هر سال از منابع بودجه‌ای عظیمی برخوردار می‌شود تا جایی که هر سال بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبارات دولتی فقط در سازمان‌ها هزینه می‌شود و در این میان، مزایده‌ها، مناقصه‌ها و قرارداد‌ها به‌کلی جدا از این آمار هستند.

رسیدگی به ۵۰۰۰ فقره شکایت مردمی

بازرس کل استان با بیان اینکه در سال گذشته بیش از ۴۵۳۰ فقره معامله عمده به ارزش ۱۴۰ هزار میلیارد ریال در ادارات دولتی استان صورت گرفت، عنوان کرد: از این میان ۱۸۱۵ فقره مناقصه و مزایده به ارزش ۱۵۶ هزار میلیارد ریال به‌صورت الکترونیکی مورد بررسی قرار گرفت و ۲۷۳ فقره معامله هم به دلیل وجود ایراد اعم از اساسی یا نقض مقررات، تجدید شده و همچنین ۵۴۵ فقره معامله با پیشنهاد اصلاحی سازمان بازرسی رفع ایراد شد.

وی اضافه کرد: به طور کلی سال گذشته بیش از ۵۰۰۰ فقره شکایت و گزارش فساد از طرف مردم به سازمان بازرسی ارسال شده است. این گزارش‌ها از طریق سامانه رسیدگی به شکایات، تلفن گویای ۱۳۶ و مراجعه حضوری به ثبت می‌رسد. البته به طور کلی ۳۰ درصد از شکایات مردمی هم پیش از اینکه به تنظیم گزارش و شکایت برسد، با دخالت سازمان بازرسی به‌کلی حل‌وفصل می‌شود.

آموزش مبانی مالی به مدیران ۱۱ دستگاه اجرایی

بازرس کل خراسان رضوی با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد تخلفات و جرایم، همواره ناشی از ناآگاهی مدیران و مسئولان از قوانین و معاملات است، تصریح کرد: آسیب‌شناسی و مطالعه بستر‌های بروز تخلف یکی از راهبرد‌هایی است که سازمان بازرسی در دستورکار قرار دارد. بر همین اساس سال گذشته برای همه مدیران شهرداری‌ها و همچنین مسئولان ۱۱ دستگاه اجرایی استان دوره آموزشی معاملات برگزار و با محوریت قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کارگروه آموزشی تخصصی تشکیل شده است.

وی تأکید کرد: با این حال همانطور که دولت‌ها تغییر می‌کنند، بدنه مدیران استان نیز عوض می‌شوند؛ بنابراین آموزش‌های ما همچنان به مثابه یک کلاف سردرگم است که باعث می‌شود تا اضافه‌پرداخت در پروژه‌ها و صرف بودجه‌های عمرانی در سرفصل‌های هزینه‌ای به عنوان ۲ معضل مستمر گریبان‌گیر سازمان‌های ما باشد.

هدف‎گذاری ۲۲ هزار میلیاردی برای مالیات ۱۴۰۲

فتوحی اظهار کرد: خراسان رضوی در حالی که ۳۷۰۰ میلیارد تومان مالیات را در سال ۱۳۹۸ به ثبت رسانده بود، این رقم در سال ۱۴۰۱ به ۱۵ هزار میلیارد تومان رسید و پیش‌بینی ما این است که تا پایان سال جاری این رقم به ۲۲ هزار میلیارد تومان برسد. ما این را یک فرصت موثر برای توسعه و آبادانی استان می‌دانیم، زیرا منابع مالیاتی به استان بازمی‌گردد. سازمان بازرسی تلاش می‌کند در این حوزه تخلف و کارشکنی صورت نگیرد.

وی در پاسخ به سؤالی پیرامون آخرین وضعیت معدن سنگ آهن خواف افزود: در ۳۰ شرکت معدنی فعال در حوزه سنگان، حق دولتی اگرچه از سه درصد آغاز و در سال ۱۴۰۰ به ۱۵ درصد افزایش یافت، اما باز هم مقرر شد معادن پس از پایان دوره برداشت، بدون تمدید به مزایده گذاشته شوند. ثمره اجرای این پیشنهاد موفق نیز آن بود که در معدن ققنوس، مجموعه فولاد مبارکه اصفهان حاضر شد ۱۲۳ درصد حق دولتی را پرداخت کند تا بتواند حق برداشت معدن را از آن خود کند. هزینه‌کرد همه این حقوق دولتی به عنوان مالیات متوجه استان خراسان رضوی خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد کبیر
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۲
0
0
فقط خدا میدونه همین ۲۲ هزار میلیارد توی جیب کیا میره؟!!!
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->